top of page

Ve Visureal se dějí věci

Pojem VISUREAL existuje pomalu rok.


To se z podnikatelského hlediska může zdát jako krátká doba, ale my jsme za tu chvilku zvládli opravdu hodně. Jsme parta nadšenců, kterou spojuje láska ke grafickému modelování a tvorbě půdorysů. Naše nadšení bylo tak nakažlivé, že jsme náš tým postupně rozšířili o dalšího grafika, social media managera a osobního copywritera.


K 1. 11. 2020 jsme spustili webové stránky, přes které si můžete plánky půdorysů pohodlně objednat. Za zmínku stojí také náš blog, na kterém odkrýváme zajímavosti a výhody 2D a 3D plánků. Díky webu a působení na sociálních sítích jsem se dostali blíže k vám, realitním makléřům a dalším uživatelům půdorysů.


Změna cenovek


S naším týmem a technickými možnostmi rostla i poptávka. Objednávky se hromadí a my se takovému zájmu musíme přizpůsobit.


Váš zájem nás těší. Nadále vám chceme poskytovat ryzí kvalitu a mocný nástroj při prodeji nemovitostí. Proto jsme se rozhodli upravit naše cenovky.


Od 1. 7. 2021 si naše půdorysy pořídíte za tyto ceny:


· Základní 2D půdorys …………… 199,-

· 2D barevný půdorys ………...… 299,-

· 2D vizualizace půdorysu ……… 399,-

· 3D půdorys …………………………. 449,-

· 3D půdorys HQ ………………..…. 1199,-


Další změny



Nově zavedeme express poplatek za rychlé vyhotovení půdorysu do 24 hodin od přijaté objednávky. Příplatek za tuto službu bude + 100 % k ceně půdorysu.

Lehké změny potkají i samotnou podobu půdorysů. Odstraníme kóty (technické přímky značící rozměry) a nahradíme je oboustrannou šipkou s daným rozměrem uprostřed.


Doufáme, že vás naše plánované změny neodradily a upřednostníte kvalitně odvedenou práci. Podívejte se, co dokážeme.


bottom of page