top of page

Zrodila se hvězda. 3D Půdorys HQ.

Jsou produkty standardně dobré, jejichž využití je účelné a praktické, splní to, co se od nich očekává a všichni jsou spokojeni. Troufale bychom mohli konstatovat, že zájemce mile překvapí a rozhodně neurazí. Je to takové win – win pro všechny zúčastněné strany.


V těsném závěsu za nimi stojí produkty tak říkajíc „lepší“ nebo „vylepšené“, s jasnou přidanou hodnotou; přidaná hodnota v kabátku prémiové složky působí sebevědomě, neb si je svých kvalit plně vědoma. Je to takové malé „extra“, které základní standard posouvá o level výše.

Ovšem vrcholu dominují produkty, které se svojí mimořádností vymykají; jsou takřka dokonalé s příchutí výjimečnosti, s originální noblesou, osobitým charakterem a zřetelnými tóny věrohodnosti. Kdo by nechtěl okusit nápoj, takřka královský, namíchaný z těchto jedinečných ingrediencí a vychutnat si ho do poslední kapky? No přece každý by ho chtěl! Elitou mezi půdorysy je jednoznačně půdorys HQ ve 3D provedení. Nově objevená hvězda, která se blyští na půdorysovém nebi a je nekompromisně nejzářivější.


Hrátky stínů a odrazů představují prostor v tom nejlepším světle. A to doslova. Nezabrání mu jakákoliv denní nebo roční doba. Důraz klade na světelnost, umí velkoryse zútulnit každou vyobrazenou část plochy a díky sníženým stěnám zlepšuje přehlednost a orientaci. Jeho kouzlo tkví v absolutní věrohodnosti a autenticitě vyobrazení. Z pozice nejpokrokovějšího produktu si to může dovolit. A umí to po čertech dobře.


- visureal-

bottom of page